NMF Flevoland Samen voor een mooi en duurzaam Flevoland
Menu

Word supporter van Natuur en Milieufederatie Flevoland

Vindt u het belangrijk dat natuur en milieu in Flevoland een stem krijgen? En wilt u betrokken te zijn bij duurzame vraagstukken in Flevoland?

Word supporter!
Als supporter steunt u het werk van de Natuur en Milieufederatie Flevoland. Dit houdt in dat u achter ons werk staat en op de hoogte wilt blijven van wat we doen. Als supporter ontvangt u regelmatig informatie over al ons werk en activiteiten. Zo laten we samen zien dat natuur en milieu belangrijk zijn. Supporter worden is helemaal gratis! Wilt u een donatie doen? Dan kan dat hier!

 

 

 

 

 

Wat krijgt u van ons als supporter?

  • Een bedankje bij aanmelding. Meld u hier aan.
  • Uitnodigingen voor interessante bijeenkomsten en excursies

Blijf als supporter op de hoogte

  • U kunt het laatste natuur, milieu-en energienieuws volgen door onze 2-wekelijks nieuwsbrief
  • Ook zijn we actief op Facebook, Twitter en Instagram: door ons te volgen, berichten te delen en door te sturen helpt u ons de boodschap te verspreiden.
  • Wilt u liever lokaal nieuws per gemeente ontvangen? Volg dan onze duurzame communities via sociale media of nieuwsbrief.

We hopen natuurlijk dat u ook een beetje ambassadeur van de Natuur en Milieufederatie Flevoland bent! Samen maken we Flevoland mooi en duurzaam.

De Natuur en Milieufederatie legt gegevens vast om u te kunnen informeren over onze projecten, acties en activiteiten. Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Als u deze informatie niet meer op prijs stelt, kunt u zich altijd  afmelden via [email protected] 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Inschrijven
Volg ons via social media
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF