NMF Flevoland Samen voor een mooi en duurzaam Flevoland
Menu
Bestuur

Bestuur

Gezocht! Bestuursleden voor NMFF
Voor onze Vereniging Natuur en Milieufederatie Flevoland zijn we op zoek naar nieuwe bestuursleden. We zoeken zowel algemene bestuursleden als ook een nieuwe voorzitter, secretaris en penningmeester.

Voorzitter
Dhr. F. Braakhuis

“Mijn naam is Frank Braakhuis en woon in Almere. Ik ben docent aan de Aeres Hogeschool. Eerst geruime tijd in Dronten, bij de Nederlandse en internationale studies Bedrijfskunde en Agribusiness. Sinds de oprichting van de vestiging in Almere werk ik aan de Aeres Hogeschool Almere, de Hogeschool voor natuur, voeding en een gezonde stedelijke leefomgeving. Ik geef onderwijs in economische en sociale vakken, onderwerpen hierin zijn de energieke samenleving, de biobased economy, de circulaire economie en sociaal ondernemerschap. Ik maak deel uit van het bestuur van de Natuur en MilieuFederatie Flevoland, vanuit een sterke betrokkenheid bij de ontwikkelingen in Flevoland, rond natuur, duurzaamheid en landschap. De Provincie Flevoland loopt voorop waar het gaat om duurzame energie. Dit vraagt om een ‘energieke samenleving’, om actieve betrokkenheid van burgers bij hun energievoorziening, bij de natuur en bij het landschap in hun provincie. Vanuit haar binding met haar lidorganisaties kan de Natuur en MilieuFederatieFlevoland hierbij een belangrijke rol spelen.”

Secretaris / Penningmeester
Mw. C. Hofkamp

Mijn naam is Chris ( Christina) Hofkamp. Nadat ik eerst bij een ingenieursbureau en daarna 25 jaar in het openbaar bestuur heb gewerkt, kon ik vervroegd met pensioen gaan. Dat bestond 10 jaar geleden nog. Ik heb altijd bestuursfuncties en vrijwilligerswerk naast mijn betaalde werk gedaan. Daarmee ben ik begonnen in wat toen nog de open school heette, alfabetisering voor volwassenen en de moeder MAVO. Ook heb ik me ingezet voor jongeren in achterstandsposities, in hun ontwikkeling bedreigde kleuters en nog veel meer. Na mijn pensionering heb ik bewust de overstap gemaakt naar de natuur en milieu sector. Ik ben lid van IVN en ben landelijk voorzitter geweest. Naast NMFF heb ik nog een paar bestuursfuncties. Niet te veel, want ik wil ook tijd hebben om te genieten van het wandelen in de natuur met mijn 2 honden en niet te vergeten om ook samen mijn kleinkinderen te genieten van het buiten zijn.

Algemeen bestuurslid
Dhr. O. Venema

Ik ben Oene Venema, ik woon en werk op het Ecopark in Emmeloord. Hier is ook mijn bedrijf, ACVO opleidingen en advies gevestigd. Wij bieden een hoogwaardig programma van opleidingen, trainingen en andere vormen van kennisoverdracht op het gebied van veiligheid en kwaliteit met name in het begeleiden van bedrijven bij saneringen van verontreinigde bodem en grondwater. In 2011 ben ik de initiatiefnemer van ISOFastTrack geweest; dé online applicatie om MVO te implementeren binnen organisaties. Daarnaast ben ik sinds maart 2017 Coördinator Rayon Noord Oost Nederland Energieke Regio. Via dit project helpen we bedrijven te verdienen aan duurzaamheid! Mijn missie is: bedrijven en organisaties helpen met de vernieuwing naar een effectievere, meer creatieve organisatie. ‘Voor grote ontdekkingen moet je je op nieuwe terreinen durven begeven’.Bovenstaande draag ik dan ook graag uit bij NMFF aan de bestuurstafel.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Inschrijven
Volg ons via social media
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF