NMF Flevoland Samen voor een mooi en duurzaam Flevoland
Menu
Missie en visie

Missie en visie

‘Natuur- en Milieufederatie Flevoland werkt aan een mooie en duurzame provincie Flevoland: een provincie met een rijke natuur, mooi landschap en een gezond milieu. Een provincie waar we duurzaam wonen en werken, zodat de bewoners van Flevoland van een gezonde leefomgeving kunnen genieten, nu en straks.’

Ons doel:
De NMFF zet zich in de provincie Flevoland met hart in ziel in voor natuur en milieu in Flevoland. Duurzaamheid doe je samen: we faciliteren, stimuleren en regisseren samenwerking met bewoners, bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden. De NMFF creëert en neemt initiatieven die de provincie duurzamer maken.

Financiering:
Kant-en-klare subsidies zijn minder beschikbaar dan voorheen. Door de crisis is het geld ook niet overvloedig aanwezig om projecten te financieren. Hoe dan ook vragen financiers (meer dan vroeger) om concrete resultaten. Er is natuurlijk nog veel geld in Nederland: bij groene beleggingsfondsen, particulieren en via nieuwe verdienmodellen. Het vereist creativiteit, ondernemerschap en een zakelijk instinct om dit geld te verwerven en benutten.

We zien razendsnelle ontwikkeling op ict-gebied die de manier van communiceren, organiseren, produceren, informeren en nog veel meer ingrijpend verandert. Als we die mogelijkheden goed benutten – om politiek en publiek draagvlak te verwerven voor duurzaamheid, om onze achterban en ons netwerk uit te breiden – biedt dat kansen voor de NMFF.

ANBI
De Natuur en Milieufederatie Flevoland is een ANBI (algemeen nut beogende instelling). We hebben de  informatie die voor de ANBI-status van belang is voor u op een rij gezet.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Inschrijven
Volg ons via social media
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF