20 januari – Informatieavond Energie in de Bongerd

6 januari 2016

Goed voornemen 2016: aan de slag met uw woning!

Bewoners van de Bongerd in Lelystad hebben van de gemeente een brief en kaart ontvangen over een speciale informatieavond voor alle bewoners van de Bongerd. Deze avond staat in het teken van optimaal wooncomfort en een lagere energierekening. U kunt zich laten voorrekenen wat een verbouwing of aanpassing u in uw situatie kan opleveren . Er zijn allerlei mogelijkheden, zelfs een complete verbouwing die u met uw energierekening betaalt. Naast presentaties van Natuur- en Milieufederatie Flevoland en de Stroomversnelling is er een markt waar alle mogelijkheden aan bod komen.

Wilt u ook weten wat de mogelijkheden zijn om nóg comfortabeler en tegelijkertijd voordeliger te wonen in uw woning in de Bongerd ? Kom dan naar de informatieavond op 20 januari.

Aanmelden
Woont u in de Bongerd? U kunt zich aanmelden via energieloket@nmfflevoland.nl onder vermelding van ‘Informatieavond Bongerd’. Geeft u dan ook het aantal personen door waarmee u komt en eventueel uw adres. Heeft u belangstelling, maar bent u niet in de gelegenheid te komen? Laat het ons weten via energieloket@nmfflevoland.nl.

De informatieavond wordt georganiseerd in samenwerking met Natuur- en Milieufederatie Flevoland.