Bezoekers genieten van de lente tijdens MooiFlevoland-dagen

25 maart 2014

De MooiFlevoland-dagen, ontdek de lente op 22, 23 en 24 maart waren een succes. Tientallen bezoekers kwamen af op de activiteiten die op verschillende plekken in de provincie werden georganiseerd. De MooiFlevoland-dagen worden georganiseerd door Natuur- en Milieufederatie Flevoland, in samenwerking met vele andere organisaties. Het evenement vraagt aandacht voor de schoonheid van de Flevolandse natuur en vindt vier keer per jaar plaats rondom de seizoenswisselingen. Ontdek MooiFlevoland.nl, natuurlijk doen!

Afgelopen vrijdag startte de MooiFlevoland-dagen met het Natuurcafé in Lelystad. Bezoekers kwamen hier van alles te weten over libellen. Zaterdag kon in Kraggenburg over het Zwarte Meer worden gevaren naar het Vogeleiland voor een prachtige wandeling in de ontluikende natuur. Op zondag kon de lente worden geproefd in de Stille Kern in Zeewolde. Ook konden bezoekers in  het Waterloopbos in Kraggenburg de waterwerken ontdekken. In de schaapskooi in het Vroege Vogelbos in Almere konden de pasgeboren lammetjes worden begluurd. Vooral het BL-er lammetje Ramy kreeg veel aandacht, omdat zij afgelopen zaterdag optrad bij De Kwis. Alle bezoekers van de MooiFlevoland-dagen kregen een leuke houten sleutelhanger mee naar huis.

De volgende MooiFlevoland-dagen vinden plaats rond 21 juni – Ontdek de Zomer. Zie voor meer informatie www.mooiflevoland.nl.