Brrr, het wordt koud: haal de warmte in huis

Brrr, het wordt koud: haal de warmte in huis

Brrr, het wordt koud: haal de warmte in huis

 

 

 

 

 

De koude dagen zijn in aantocht! Belangrijk om thuis kieren en naden te dichten met tochtstrips en bijvoorbeeld een brievenbusborstel te plaatsen, zodat de warmte binnen in de woning blijft. Deze en andere tips kun je krijgen bij het Energieloket Flevoland. Een aantal Flevolandse gemeenten heeft ook nog speciale acties voor gratis tegoedbonnen voor energiebesparende producten of gratis energie bespaartassen.

Bij het Energieloket Flevoland kun je allerlei tips krijgen voor een zo laag mogelijk energieverbruik. Op verzoek maken we een energie bespaaradvies, zodat je precies kunt zien hoe je via het nemen van kleine maatregelen het energieverbruik omlaag kunt brengen, en wat je dat financieel oplevert.

Met kleine maatregelen kun je het gasverbruik omlaag brengen. Denk aan radiatorfolie, tochtstrips en korter douchen. Energie besparen doen we samen. Bewoners van de gemeente Dronten, Noordoostpolder en Urk kunnen een speciale tegoedbon verzilveren voor gratis energiebesparende producten. Deze actie geldt voor woningeigenaren en huurder.

Gebruik energie slim. Ook bewoners van Zeewolde kunnen een goed gevulde gratis ‘energie bespaarbag’ ophalen bij het Energieloket Zeewolde, zolang de voorraad strekt. Reserveren kan via: www.energieloketflevoland.nl/acties

Wil je aan de slag met grotere stappen, zoals isolatie of een warmtepomp? Ook dan kun je bij het Energieloket terecht voor een gratis en onafhankelijk advies op maat.

Laat je inspireren door je buren, wandel mee met excursie energiezuinig wonen
In een aantal gemeenten organiseert het Energieloket excursies. Bewoners vertellen wat zij hebben ondernomen om energiezuiniger te gaan wonen. Wat zijn hun tips en tricks?  Reserveer tijdig je excursie-ticket! Laat je inspireren en wandel mee op:

  • Swifterbant:  6 november (vertrektijd: 14:00 uur, Flevomeer Bibliotheek Swifterbant)
  • Biddinghuizen: 20 november (vertrektijd: 14:00 uur, De Binding in Biddinghuizen)

Energieloket Flevoland helpt: onafhankelijk gratis advies

Bel (0320-252004), mail (energieloket@nmfflevoland.nl), chat met ons via www.energieloketflevoland.nl of bezoek een van onze lokale inloopspreekuren. Zie voor tijden en locaties: www.energieloketflevoland.nl/contact.

Voor actuele acties en activiteiten volg ons op Instagram en Facebook.

Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag.
Energieloket Flevoland helpt!