Brrr, last van koude voeten of tocht in huis? 

Brrr, last van koude voeten of tocht in huis? 

 

 

 

 

 

 

Brrr, het is koud. Last van koude voeten of tocht in huis? Is uw woning goed geïsoleerd? Daar bent u zo achter met de handige gratis Thermocard van het Energieloket Flevoland. Als u twijfels heeft over de isolatie van uw woning is er maar één manier om erachter te komen, namelijk: meten. U kunt de gratis Thermocard aanvragen bij het Energieloket Flevoland en u krijgt deze dan thuisgestuurd. Vraag uw gratis thermocard aan via www.energieloketflevoland.nl/acties.

Aan de slag
Op de achterzijde van de Thermocard is een speciale thermometer geplaatst. Deze bevat een ultra-dun en hoogwaardige folie met vloeibare kristallen, die zeer nauwkeurig een temperatuur kan meten tussen de 8 en 30 graden. Wanneer u de Thermocard met de achterkant tegen de muur of het raam houdt, dan krijgt het verzegelde vloeibare kristal direct contact. Hierdoor toont de kaart binnen enkele seconden de temperatuur van uw muur of raam. Vergelijk het verschil met de daadwerkelijke temperatuur in de woonruimte en kijk of er nog besparingsmogelijkheden zijn.

Advies
Wilt u meer informatie over onze acties? Kijk dan online op www.energieloketflevoland.nl. U kunt ons bereiken via de chat, mail en telefoon. Wilt u op de hoogte blijven van het energienieuws en andere zaken? Meld u zich dan aan op de nieuwsbrief of volg het loket op Facebook en Twitter.

Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag.
Energieloket Flevoland helpt!