Daar krijg je energie van!

27 mei 2014

Wilt u alles weten over energiebesparing, duurzaam bouwen en schone energie? Kom dan op zaterdag 7 juni van 11:00 tot 16:00 uur naar de informatiedag over energiebesparing en duurzaam bouwen in de winkel DuurzaaminLelystad.nl (Stadhuisplein 51). U komt onder andere meer te weten over bouwen met hennep, isolatie, zonne-energie en de Duurzaamheidslening. Ook voor mensen met een kleine beurs zijn allerlei tips en tricks te verkrijgen. Elke bezoeker krijgt gratis energieadvies en een gratis gids over energiebesparing ter waarde van 10 euro.

Energiebesparing met de Klimaatcoaches
Minder energieverbruik levert geld op. Goede isolatie en minder sluipverbruik zie je direct terug op je energierekening. De energiecoaches van Lelystad staan voor u klaar met deze tips en trics, en nog veel meer.

Duurzaam bouwen met hennep
Bouwen met hennep als nieuwe trend. Piet Hein Hoeksma van Aldus bouwinnovatie vertelt over de hennep bouwakkers in Flevoland en de plannen voor de Floriade in 2022. Kom en beleef de kansen voor hennepteelt.

Verdien met de zon
Wilt u meer weten over het plaatsen van zonnepanelen? Heeft u samen met uw buren of andere bewoners een idee om gezamenlijk schone energie op te wekken? Façade Solar, SELF en De Groene Reus geven u gratis advies.

Natuur- en Milieufederatie Flevoland organiseert de informatiedag samen met Façade Solar.