Dak eraf: Isolatie en zonnepanelen erop! 

Dak eraf: Isolatie en zonnepanelen erop! 

 

 

 

 

 

 

Challenge: 1 maart – 7 maart

Uw woning beter isoleren of duurzamer maken is een uitstekende investering: uw woning wordt meer waard, u bent minder kwijt aan energiekosten én uw woning wordt behaaglijker. Doe daarom mee met de challenge: “Dak eraf: Isolatie en zonnepanelen erop!” Doe je mee?  www.ikdoemeejijook.nl  #ikdoemeejijook

Verduurzamen woning 
Zonnepanelen of isolatie; je huis verduurzamen lijkt prijzig. Toch zitten er veel voordelen aan, óók op financieel gebied. Hoe energiezuiniger de woning, hoe meer het huis waard is geworden. Gaat deze in de verkoop, dan kun je meer voor jouw woning vragen. Daarbij komt dat je minder energie hoeft te verbruiken om de woning warm te krijgen. Dat zorgt voor een lagere energierekening én een belangrijk bijkomend voordeel: je reduceert hiermee de CO2 uitstoot! Welke maatregel neem jij?

Impact challenge vorige week:   

9 Flevolandse bedrijven namen vorige week enthousiast deel aan de challenge “Groen ondernemen? Welk bedrijf verdient jouw stem?” Deze circulaire koplopers leveren iedere dag inspanning om grondstoffen en energie te besparen. De bedrijven waarderen de steun  van de NMFF te vinden om naast het harde werk via de challenge in het zonnetje gezet te worden.

1 jaar, 48 challenges, 1 circulair Flevoland  

In maart staan de challenges in het teken van ‘duurzaam verbouwen’. Natuur en Milieufederatie Flevoland (NMFF) organiseert samen met haar lidorganisaties, overheden, bedrijven en anderen challenges gericht op het verkleinen van de Flevolandse voetafdruk. Wekelijks is er een nieuwe challenge om aan mee te doen.  Aan één meedoen is al een stap in de goede richting. Want zo dragen we bij aan minder CO2 uitstoot en grondstofverbruik.

Samen creëren we zo één grote challenge: www.ikdoemeejijook.nl