De voordelen van zonnepanelen 

De voordelen van zonnepanelen 

De voordelen van zonnepanelen 

 

 

 

 

In Flevoland neemt het aandeel zonne-energie flink toe, niet alleen door particulieren maar ook door grote installaties op daken van bedrijven of zonne-parken. In Nederland liggen er al meer dan 26 miljoen panelen op daken. Ook in Flevoland kiezen steeds meer mensen voor panelen op daken. Maar wat zijn nou eigenlijk de voordelen? 

Zonnige voordelen
Gemiddeld geldt een terugverdientijd van 7 jaar. Zonnepanelen gaan zo’n 25 jaar mee en dus wekt u 18 jaar lang gratis stroom op. Er is nog een financieel voordeel. U krijgt vergoeding voor de energie die uzelf niet gebruikt. De energie levert u terug aan het net. Voor het klimaat is het ook voordelig. Er komen geen milieuvervuilende stoffen vrij bij het opwekken van zonnestroom.  

Gratis zonne-advies
Al vele bewoners hebben al gebruik gemaakt van het gratis zonne-advies van het Energieloket. Heb jij vragen, twijfels of wil je gewoon meer inzicht over de terugverdientijd en financiering? Kom langs en maak gebruik van een advies gesprek in het loket. Kijk op www.energieloketflevoland.nl/contact voor de openingstijden van uw lokale loket.  

Gratis en onafhankelijk advies 

Bel (0320-252004), mail (energieloket@nmfflevoland.nl), chat met ons via www.energieloketflevoland.nl of bezoek een van onze lokale inloopspreekuren. Zie voor tijden en locaties: www.energieloketflevoland.nl/contact. Voor actuele acties en activiteiten volg ons op Instagram en Facebook 

Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag.
Energieloket Flevoland helpt!