Een boom voor een boom: Compenseer je kerstboom!

Een boom voor een boom: Compenseer je kerstboom!

Een boom voor een boom: Compenseer je kerstboom! 

 

 

 

 

 

In vele huiskamers staat de kerstboom nog te schitteren. Mooi, maar elke omgekapte boom verdient weer een vervanger. Natuur en Milieufederatie Flevoland daagt samen met de Gemeente Lelystad de Flevolander uit om na de kerst de ‘’kluit loze’’ kerstboom in te leveren bij de Lelystadse Milieustraat (HVC). In ruil daarvoor ontvangt iedere challenger een voucher ter waarde van € 25,- voor het verzilveren van een boompjespakket van PlanBoom (150 vouchers beschikbaar, OP=OP) Natuur en Milieufederatie Flevoland probeert in samenwerking met de Gemeente via haar challenge: ‘’Een boom voor een boom, compenseer je kerstboom’’, de Flevolander ook tijdens de feestmaand te stimuleren om duurzame keuzes te maken. 

Lever je kerstboom in!
Heb jij een kerstboom zonder kluit? Lever deze in bij HVC Lelystad en ontvang een waardebon ter waarde van € 25,- voor een gratis boompjespakket. Zo maak jij jouw tuin mooier, groener en gezonder en draag jij jouw steentje bij aan een mooi en duurzaam Flevoland!  

Plan Boom: 500.000 bomen in Flevoland
We gaan voor de aanplant van 500.000 Flevolandse bomen in tuinen, bermen, plantsoenen, parken, bedrijventerreinen en in het buitengebied. Het zijn allen bloeiende en vruchtdragende bomen, dus eetbaar en goed voor de bijen en andere bestuivers. Een initiatief voor en door burgers. Hiermee verkleinen we onze CO2 uitstoot en wordt onze leefomgeving mooier, groener, frisser en gezonder. We hopen hiermee ook een enorme boost te creëren op het verbeteren van de biodiversiteit. Samen planten we in heel het land 10 miljoen bomen voor een groener, gezonder en mooier Nederland. Draag jij jouw steentje bij? Kijk op www.planboom.nl voor meer informatie.