Eerste energiebespaardoos uitgereikt aan huurder op Urk

Eerste energiebespaardoos uitgereikt aan huurder op Urk

Eerste energiebespaardoos uitgereikt aan huurder mevrouw de Mooij op Urk

 

 

 

Op 28 september is door wethouder Gerrit Post, directeur Johan Oosterhoff van Patrimonium en directeur Vera Dam van Energieloket Urk de eerste energiebespaardoos uitgereikt aan huurder mevrouw de Mooij. “De grootste bewustwording is dat we veel energie onnodig gebruiken. Daar zit de meeste besparing”, vermelde wethouder Post bij de overhandiging. Mevrouw de Mooij reageerde blij verrast. Corrie de Mooij reageerde blij verrast: ‘’Zo mooi om als eerste de energiebespaardoos te mogen ontvangen. Ik vind duurzaam rentmeesterschap heel belangrijk.” Alle huurders van Patrimonium krijgen deze energiebespaardoos vanaf 7 oktober gratis aangeboden. Directeur Oosterhoff van Patrimonium: “Het verleden kun je niet meer veranderen, de toekomst wel. Via de energiebespaardoos willen we onze huurders stimuleren een volgende stap te zetten in energiebesparing.” De actie maakt onderdeel uit van de campagne ‘Energie besparen doen we samen’. Vera Dam van Energieloket Urk gaf aan dat er nog meer activiteiten volgen, zoals een excursie energiezuinig wonen op Urk op zaterdagochtend 9 oktober voor woningeigenaren en huurders.

Vanaf 7 oktober ontvangen alle huurders van Patrimonium een energiebespaardoos
Op 10 oktober is het Dag van de Duurzaamheid. Het Energieloket Urk brengt vanaf 7 tot 14 oktober samen met Patrimonium bij alle huurders de energiebespaardoos thuis langs. De bespaardoos bevat een LED-lamp, energiemeter, tijdschakelaar, doordrukstekker, tochtstrip en radiatorfolie.

Energie besparen doen we samen!
De overhandiging is onderdeel van het project Energie besparen doen we samen’ waarbij gemeente Urk,  Woonstichting Patrimonium en het Energieloket Urk bewoners helpen bij het nemen van energiebesparende maatregelen om de CO-2 uitstoot omlaag te brengen.

Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag.
Energieloket Urk helpt!