Zonnepanelen op het dak

3 februari 2017

Afgelopen donderdag 2 februari zijn zonnepanelen geplaatst op de woning van familie Brokken uit Emmeloord. Majken Brokken: ‘Het winnen van de Energie MakeOver van onze woning was een droom. Ik kon het eerst niet geloven, maar  de eerste echte verandering is nu een feit.’’

Eind vorig jaar hield Natuur-en Milieufederatie Flevoland een energiewedstrijd ter ere van haar 30-jarige bestaan. Tientallen Flevolanders deden wekenlang mee door allerlei energie-opdrachten uit te voeren.

Na een spannende strijd won de familie Brokken uit de Noordoostpolder de hoofdprijs waardoor haar  woning de komende maanden wordt gerenoveerd van  label F  naar label A.  De Energie MakeOver bestaat onder andere uit zonnepanelen, isolatiepakket, HR++ Glas en een pelletkachel. Wouda Installatietechniek uit Dronten heeft de zonnepanelen beschikbaar gesteld en geïnstalleerd.

Energieloket Flevoland helpt
Het Energieloket Flevoland  helpt woningeigenaren op weg met energiebesparing en het zelf opwekken van duurzame energie. Het Energieloket Flevoland beantwoordt al uw vragen. Het Energieloket Flevoland is een dienst van Natuur en Milieufederatie Flevoland.

‘Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag’