Energie MakeOver Noordoostpolder

5 oktober 2015

Logo EnergieMakeoverUw huis comfortabel en duurzaam maken? De waarde van uw woning omhoog en uw energierekening omlaag. Hoe? Doe mee met de Energie MakeOver in Emmeloord Centrum-West!

Tijdens de informatieavond op woensdag 28 september krijgt u een voordelig aanbod aan besparingsmogelijkheden voor uw eigen woning. Uw woning wordt niet alleen meer waard, het levert u ook meer wooncomfort op. En u helpt mee om onze gemeente duurzamer te maken.

Voordelig aanbod tijdens de informatieavond op woensdag 28 september

Wij wonen energieneutraal door de Energie Makeover!
Wij wonen energieneutraal door de Energie Makeover! Foto: Fotopersbureau Freddy Schinkel

De gemeente Noordoostpolder en de Natuur en Milieufederatie Flevoland organiseren op woensdag 28 september 20.00 uur een informatieavond over de Energie MakeOver voor Emmeloord Centrum-West. De avond start om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)  in de bibliotheek aan het Harmen Visserplein 5. Alle huiseigenaren zijn van harte welkom.

Lokale bedrijven
Op deze avond doen lokale bedrijven een voordelig aanbod om energie te besparen in de eigen woning. Dit zijn de bouwconsortia Ritsema en Duurzaam-met-elkaar. Gemeente Noordoostpolder verwacht dat veel huiseigenaren in Emmeloord centrum-west meedoen. De woningeigenaar heeft er zelf namelijk geen werk van, de bedrijven regelen alles. Het te investeren bedrag hangt af van de wensen van de bewoner. De Energie Makeover levert tot 100% besparing op de energierekening. Het levert meer wooncomfort en een hogere woningwaarde. Daarmee is de investering goed belegd en snel terugverdiend.

Speciaal voor huiseigenaren Emmeloord Centrum-West (Kruidenbuurt) 
Natuurlijk is de informatieavond gratis, maar aanmelden is verplicht. Aanmelden kan door een mail te sturen naar energieloket@nmfflevoland.nl
Wie niet in deze buurt woont, maar wel geïnteresseerd is, kan zich natuurlijk ook voor de avond aanmelden. Of neem contact op met het Energieloket Flevoland via 0320 – 253505.

Rekenvoorbeeld Emmeloord

1619-ILL-graphGemiddeld-OKT15Het Energieloket Flevoland is een initiatief van Natuur- en Milieufederatie Flevoland, waarin lokale bedrijven en gemeenten samenwerken aan het energiezuiniger maken van 500 woningen voor 2017.

Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag. Energieloket Flevoland helpt!