Eropuit? Kies als dorstlesser voor hervulbare flesjes

Eropuit? Kies als dorstlesser voor hervulbare flesjes

Eropuit? Kies als dorstlesser voor hervulbare flesjes

 

 

 

 

Staycation: lekker aan het genieten van je vakantie? Ga je op pad: kies dan voor hervulbare flesjes. Zo help je mee om de afvalberg te verkleinen. Doe mee met de challenge: ‘’Drink Circulair: kies voor hervulbaar flesje’’  Meld je aan via: www.ikdoemeejijook.nl Elke deelnemer krijgt een outdoorpakket van MooiFlevoland.

Kies voor hervulbare fles
Dagelijks worden in Nederland een half miljoen plastic flesjes weggegooid. Die belanden als zwerfvuil op straat, in de natuur, of zelfs nog erger: in meren of in de zee. Ga je eropuit? Kies dan voor een hervulbare fles. Doe mee aan de challenge en meld je aan www.ikdoemeejijook.nl Ieder die meedoetaan deze vakantie-challenge ontvangt een gratis ‘outdoor-pakket MooiFlevoland’ met Flevolandse Vogelgids, zonnehoed, tekenpen, waaier en sleutelhanger.

Impact challenge vorige week
Flevolanders doen elke week mee aan challenges. Vorige week gingen meer dan 10 Flevolanders de korter-douche-challenge aan en spaarden zo veel water en energie.  Kijk op www.ikdoemeejijook.nl én doe ook mee!

1 jaar, 48 challenges, 1 circulair Flevoland     
In augustus staan de challenges in het teken van ‘vakantie’. Natuur en Milieufederatie Flevoland (NMFF) organiseert samen met haar lidorganisaties, overheden, bedrijven en anderen challenges gericht op het verkleinen van de Flevolandse voetafdruk. Wekelijks is er een nieuwe challenge om aan mee te doen.  Aan één meedoen is al een stap in de goede richting. Zo dragen we bij aan minder CO2 uitstoot en grondstofverbruik.    

Samen creëren we zo één grote challenge: www.ikdoemeejijook.nl