Familie Brokken uit Emmeloord wint Energie MakeOver

25 november 2016

cyg7rkhxcaaevxzWethouder Andries Poppe van de gemeente Noordoospolder heeft samen met Vera Dam (directeur NMFF) tijdens het Slotcongres Energie Leren + Stimuleren de grote hoofdprijs Energie MakeOver uitgereikt aan familie Brokken uit Emmeloord. Vol trots en blijdschap nam zij de prijs in ontvangst. “Ik kan het niet geloven en sta helemaal te trillen’’. De Energie MakeOver bestaat onder andere uit zonnepanelen, isolatiepakket, HR++ Glas en een pelletkachel. Vera Dam, directeur van de NMFF, prees de kersverse winnaar: “Een terechte winnaar die veruit de meeste stemmen heeft weten te werven, een representatieve ambassadeur voor de NMFF”. “Ik zorg dat de gewonnen prijs vanmiddag nog bij de winnaar terecht komt en zal hen persoonlijk feliciteren” aldus, wethouder Andries Poppe.

Gedeputeerde Arie Stuivenberg heeft het slotcongres Energie Leren + Stimuleren afgesloten met lovende woorden en een mooi cadeau voor het 30 jarig bestaan van de Natuur- en Milieufederatie Flevoland.

Naast het vieren van 30 jaar Natuur- en Milieufederatie Flevoland stonden deze ochtend de geleerde lessen van het Energieloket Flevoland centraal en deelde Puk van Meegeren van Milieucentraal zijn visie op bewoners aansporen tot energie neutraal wonen.

img_7404

 

 

 

 

 

 

Wij danken alle deelnemers die de afgelopen weken met ons het 30 jaar bestaan van Natuur en Milieufederatie Flevoland hebben gevierd in de vorm van onze jubileumwedstrijd en natuurlijk danken wij onze fantastische sponsoren!