Slotcongres Energie leren + Stimuleren vrijdag 25 november

3 november 2016

Het afgelopen 1,5 jaar is veel energie ingezet om bewoners, bedrijven en scholieren uit te dagen om aan de slag te gaan met energievraagstukken. En met succes!

In de ochtend staan in de Duurzaamheidswinkel (Stadhuisplein 51) de geleerde lessen centraal, de energierijke kansen in Flevoland voor de woningbouw en de storytelling van woningeigenaren. Als klap op de vuurpijl maakt NMFF de winnaar bekend van haar jubileumwedstrijd. Welke woningeigenaar wint dé Energie MakeOver voor de woning?

In de middag toont IVN Flevoland in het Provinciehuis (Visarenddreef 1) de rijkdom van scholieren van Technasia. Scholieren presenteren schoolopdrachten over Duurzame Energie: Leren en Stimuleren. Na de presentaties geeft een expertteam haar reflecties.

Leen Verbeek, Commissaris van de Koning zal het Slotcongres in de middag bijwonen.

Klik hier om het programma te bekijken.

Deze activiteit is onderdeel van het project Duurzaam Door: Energie leren + Stimuleren waarbij Natuur- en Milieufederatie Flevoland en IVN Flevoland interesse in duurzame energie vergroten bij bewoners en scholieren in Flevoland. Het project is mede mogelijk gemaakt door het kennisprogramma Duurzaam Door.

Interesse? Graag aanmelden voor 20 november 2016 bij s.raj@nmfflevoland.nl. In de aanmelding graag aangeven of u in ochtend en/of middag komt.