Gasgebruik omlaag? Of op weg naar aardgasvrij wonen?  

Gasgebruik omlaag? Of op weg naar aardgasvrij wonen?  

Gasgebruik omlaag? Of op weg naar aardgasvrij wonen?  

 

 

 

 

Reserveer je gratis ticket voor de excursie ‘energiezuinig wonen’ op 30 oktober  

Op zoek naar inspiratie voor minder gasgebruik? Reserveer je gratis ticket voor de Excursie Energiezuinig Wonen op zaterdagmiddag 30 oktober in Zeewolde. Wandel mee met een energie-expert van het Energieloket en verneem tijdens de excursie van bewoners wat zij zelf in hun woning hebben gedaan. Wat zijn hun ervaringen en tips?   

Aanmelden voor deze excursie kan via: 0320-253505 , via energieloket@nmfflevoland.nl  of via de ‘actiebutton’ op de homepage van www.energieloketflevoland.nl of via de chat. We organiseren de excursie corona-veilig.  

Elke deelnemer aan de excursie krijgt na afloop van de excursie een presentje om gelijk aan de slag te gaan thuis met energiebesparing.   

De huizenroute
De route houdt het Energieloket nog even geheim, maar u kunt vanaf 13:45 terecht bij het verzamelpunt bij Energieloket Zeewolde (Ravelijn 1 te Zeewolde). Daar wordt u opgewacht door een enthousiaste medewerker van het Energieloket.   

Vanaf 14:00 uur start de wandeling langs de woningen. Bij de woningen die we tijdens de excursie bezoeken vertellen de huiseigenaren over hun ervaringen met isoleren, zuinig stoken, zonnepanelen en aardgasvrij wonen.   

Aanvullend zal de medewerker van het Energieloket u informeren over mogelijkheden voor energiezuinige maatregelen, subsidies en andere financieringsmogelijkheden.   

De huizenroute duurt ongeveer twee uur. Mocht u naar aanleiding van de excursie vragen hebben, kunt u terecht bij het Energieloket Zeewolde.  

Gebruik energie slim
De gemeente Zeewolde en het Energieloket Zeewolde helpen u bij het nemen van energiebesparende maatregelen in huis. Daardoor verminderen we samen de CO2-uitstoot.   

Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag.   
Energieloket Zeewolde helpt!