Gasgebruik omlaag? Of op weg naar aardgasvrij wonen? 

Gasgebruik omlaag? Of op weg naar aardgasvrij wonen? 

Gasgebruik omlaag? Of op weg naar aardgasvrij wonen? 

 

 

 

Reserveer je gratis ticket voor de excursie ‘energiezuinig wonen’ op 23 oktober 

Op zoek naar inspiratie voor minder gasgebruik? Reserveer je gratis ticket voor de Excursie Energiezuinig Wonen op zaterdagmiddag 23 oktober in Dronten. Wandel mee met een energie-expert van het Energieloket Dronten en verneem tijdens de excursie van bewoners wat zij zelf in hun woning hebben gedaan. De excursie is speciaal voor huurders en woningeigenaren.  

U kunt vanaf 13:45 terecht bij het verzamelpunt bij Energieloket Dronten (Reling 5 te Dronten). Daar wordt u opgewacht door een enthousiaste medewerker van het Energieloket Dronten. Vanaf 14:00 uur start de wandeling langs de woningen. Bij de woningen die we tijdens de excursie bezoeken vertellen de bewoners over hun ervaringen met isoleren, zuinig stoken, zonnepanelen en aardgasvrij wonen.

Aanmelden voor deze excursie kan via: 0320-253505 , via energieloket@nmfflevoland.nl  of via de ‘actiebutton’ op de homepage van www.energieloketflevoland.nl of via de chat. We organiseren de excursie corona-veilig.

Wandel mee en krijg gratis tegoedbon voor energiebesparende producten
Elke deelnemer aan de excursie krijgt na afloop van de excursie een gratis tegoedbon, waarmee energiezuinige producten kunnen worden besteld. Ook is het mogelijk om aan het einde van de excursie een keuze te maken uit een selectie van gratis energiebesparende producten in de winkel van het Energieloket Dronten. Er kan gekozen worden voor producten, zoals radiatorfolie, tochtstrip of led-verlichting.

Gebruik energie slim
De gemeente Dronten en het Energieloket Dronten helpen u bij het nemen van energiebesparende maatregelen in huis. Daardoor verminderen we samen de CO2-uitstoot.

Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag.
Energieloket Dronten helpt!