Gratis warmtescan groot succes!  

Gratis warmtescan groot succes!  

Bijna duizend Flevolanders ontdekken warmte-lekjes in hun woning 

Energieloket Flevoland maakt via gratis warmtescans Flevolandse woningeigenaren bewust van onnodig warmteverlies in de woning. De actie vindt gretig afrek! Bijna duizend woningeigenaren namen deze winter al deel en kregen zo zicht op mogelijke warmtelekken in de buitengevel. In alle gemeenten van Flevoland zijn inmiddels warmtescans uitgevoerd.

Waarom een warmtescan?
Via een warmtescan krijgt de woningeigenaar zicht hoe het met de isolatie van de woning is gesteld. Een warmtescan is een infrarood-foto van de buitenkant van de woning. De thermografische foto laat zien waar warmte weglekt en waar warmteverlies optreedt. Warmteverlies kan optreden bij naden, gaten, kieren, zogeheten ‘koudebruggen’ en isolatiegebreken. Aan de hand van de gemaakte foto’s volgt een rapport met toelichting waar warmtelekjes zijn opgespoord.

 

Interesse? Meld u snel aan!
Vanwege de koude buitentemperatuur is er nog plaats voor het uitvoeren van gratis warmtescans: www.energieloketflevoland.nl/warmtescan. Heeft u interesse? Meldt u dan snel aan, voordat de buitentemperatuur te hoog wordt. Boven de 10 graden kunnen er geen warmtescans meer worden uitgevoerd. De warmtescans worden corona-veilig uitgevoerd: ze vinden buiten de woning plaats.

Bel, mail of chat
Neem contact op met het Energieloket Flevoland:

Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag.
Energieloket Flevoland helpt!