Grondstoffen expeditie: Maak een ander blij, doneer jouw spul aan een ander

Grondstoffen expeditie: Maak een ander blij, doneer jouw spul aan een ander

 

 

 

 

Doe mee met de ‘grondstoffen expeditie challenge’ en verklein jouw Flevolandse voetafdruk. Maak een ander blij, doneer jouw spul aan een ander! Genoeg reden om mee te doen: elk stapje telt. Doe mee: meld je aan op www.ikdoemeejijook.nl

Maak een ander blij!
Voorjaars-opruiming? Trakteer een ander. Niks leukers om iemand blij te maken met wat jij niet meer gebruik toch? Bied het aan via weggeef-initiatieven op Facebook of andere platforms waar je spul kan aanbieden die anderen goed kunnen gebruiken. Hiermee verklein jij jouw Flevolandse voetafdruk en bespaar je op grondstoffen.

Impact challenge vorige week  
We mogen weer lekker sporten. Flevolanders kozen daarbij vorige week vaker voor de fiets als ze naar de sportclub gingen. Elke dag dat je fietst en de auto laat staan bespaar je 130 kilogram CO2 per maand. Zo dragen ook sporters bij aan minder CO2-uitstoot en verkleinen daarmee hun Flevolandse voetafdruk.  

1 jaar, 48 challenges, 1 circulair Flevoland     
In juni staan de challenges in het teken van ‘grondstoffen’. Natuur en Milieufederatie Flevoland (NMFF) organiseert samen met haar lidorganisaties, overheden, bedrijven en anderen challenges gericht op het verkleinen van de Flevolandse voetafdruk. Wekelijks is er een nieuwe challenge om aan mee te doen.  Aan één meedoen is al een stap in de goede richting. Zo dragen we bij aan minder CO2 uitstoot en grondstofverbruik.    

Samen creëren we zo één grote challenge: www.ikdoemeejijook.nl