Help de natuur in Flevoland: sluit je aan bij lokale natuurgroep!

Help de natuur in Flevoland: sluit je aan bij lokale natuurgroep!

Help de natuur in Flevoland: sluit je aan bij lokale natuurgroep!

 

 

 

 

 

Flevoland heeft vele mooie natuurgebieden waar we met z’n allen enorm van genieten. En dat het gehele jaar door. Wil jij jouw band met de natuur versterken? Steun dan een provinciale of lokale natuurorganisatie. Elke challenge-deelnemer krijgt als stimulans een outdoorpakket van MooiFlevoland. Kijk op www.ikdoemeejijook.nl.

Help de natuur!
Help de natuur en wordt supporter van een provinciale of lokale natuurorganisatie. Natuurorganisaties zetten zich in om de natuur te beschermen en beschikbaar te houden voor iedereen.  Ieder die meedoet aan deze challenge ontvangt een gratis ‘outdoor-pakket MooiFlevoland’ met Flevolandse Vogelgids, zonnehoed, tekenpen, waaier en sleutelhanger. Doe mee aan de challenge en meld je aan www.ikdoemeejijook.nl

Impact challenge vorige week  
Flevolanders doen elke week mee aan challenges. Gedurende de zomervakantie vroegen we Flevolanders om hun Flevolandse voetafdruk te verkleinen door te kiezen voor minder vakantiekilometers. En bijvoorbeeld de mooiste vakantieparels dichtbij huis te gaan ontdekken. Kijk op www.ikdoemeejijook.nl en doe ook mee! 

1 jaar, 48 challenges, 1 circulair Flevoland     
In augustus staan de challenges in het teken van ‘vakantie’. Natuur en Milieufederatie Flevoland (NMFF) organiseert samen met haar lidorganisaties, overheden, bedrijven en anderen challenges gericht op het verkleinen van de Flevolandse voetafdruk. Wekelijks is er een nieuwe challenge om aan mee te doen.  Aan één meedoen is al een stap in de goede richting. Zo dragen we bij aan minder CO2 uitstoot en grondstofverbruik.   

Samen creëren we zo één grote challenge: www.ikdoemeejijook.nl