Hoge energierekening? Leen gratis energiemeter!

Hoge energierekening? Leen gratis energiemeter!

 

 

 

 

Hoge energierekening? Leen gratis energiemeter! 

Uit onderzoek van het Planbureau voor de Leefomgeving blijkt dat een verlaging van het energieverbruik van huishoudens noodzakelijk is om de klimaatdoelen te halen. Om te beoordelen welke apparaten veel energie verbruiken heeft het Energieloket Flevoland nu een mooie actie. Energieloket Flevoland biedt u de mogelijkheid om voor twee weken gratis te beschikken over een energiemeter. Met de energiemeter ontdekt u energielekjes.      

‘Ontdek je lekje’
Benieuwd waar energie onnodig verspild wordt thuis? Doe mee aan de actie en leen twee weken lang een energiemeter om thuis in kaart te brengen welke apparaten onverwacht veel stroom gebruiken of juist meevallers blijken. De energiemeter daagt huurders en woningeigenaren uit om het energielek in hun woning op te sporen en deze ervaring te delen. Leen de energiemeter via www.energieloketflevoland.nl/energiemeter en deel uw verhaal met ons.  

Ontvangst van de energiemeter
De energiemeter kan via ons click&collect systeem worden opgehaald bij uw loket. U wordt na inschrijving gemaild door één van onze medewerkers. Voor meer informatie kijk op www.energieloketflevoland.nl/energiemeter.  

Onafhankelijk advies en tips?
U kunt ons bereiken via de chat (www.energieloketflevoland.nl), mail (energieloket@nmfflevoland.nl) of telefoon (0320-252004). Wilt u op de hoogte blijven van het energienieuws en andere zaken? Meld u zich dan aan voor  de nieuwsbrief of volg het Energieloket Flevoland op Facebook en Twitter. 

Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag.
Energieloket Flevoland helpt!