Interieur restyle? Kies voor circulair!  

Interieur restyle? Kies voor circulair!  

 

 

 

 

 

Is jouw woning of thuis-werkplek toe aan een interieur restyle? Geef jouw plek een toffe nieuwe look. Kies voor duurzame materialen en oplossingen en doe mee aan de challenge: “Interieur restyle? Kies voor circulair! www.ikdoemeejijook.nl  #ikdoemeejijook 

Nieuwe look?
Geef je huis een lente-make-over. Kies voor bio-based of gerecylclede materialen en meubels. Welke optie kies jij?  

Impact challenge vorige week:     
Enkele Flevolanders namen inmiddels enthousiast deel aan de challenge “Thuis klusje klaren? Ga circulair klussen!” In één week besparen zij daarmee 120 kilogram grondstoffen, en dat is 600 kilogram CO2 per maand en jaarlijks 1440 kilogram CO2. Stel je voor dat alle Flevolanders dat zouden doen, dan besparen we jaarlijks zo’n 54 miljoen kilogram grondstoffen!   

1 jaar, 48 challenges, 1 circulair Flevoland  
In maart staan de challenges in het teken van ‘duurzaam verbouwen’. Natuur en Milieufederatie Flevoland (NMFF) organiseert samen met haar lidorganisaties, overheden, bedrijven en anderen challenges gericht op het verkleinen van de Flevolandse voetafdruk. Wekelijks is er een nieuwe challenge om aan mee te doen.  Aan één meedoen is al een stap in de goede richting. Want zo dragen we bij aan minder CO2 uitstoot en grondstofverbruik.  

Samen creëren we zo één grote challenge: www.ikdoemeejijook.nl