Juli in het teken van ‘Er-op-uit, thema water’

8 juli 2015

De Duurzaamheidscommunities DuurzaamAlmere.nl, DuurzaaminLelystad.nl, DuurzaaminNoordoostpolder.nl en DuurzaamUrk.nl staan in juli in het teken van ‘Er-op-uit, thema water’. Op en om de communities is een rijkdom aan water te vinden. Neem alleen al de kustlijn aan het IJsselmeer. Een ideale plek om te recreëren op of aan het water. En wat dacht je van de diverse  jachthavens in  Flevoland? Bovendien heeft Flevoland veel open water en vele sloten waar je in alle rust kunt vissen of varen. Omdat juli  in het teken van er-op-uit en water staat is er een Facebook-foto-wedstijd; maak een waterselfie en win een leuke goody-bag! Dus like ons snel!

Waterselfie
Maak een mooie selfie met water. Bijvoorbeeld met een natuurgebied op de achtergrond of langs de waterkant met een visnet. Zet je foto voor 31 juli op de facebook van jouw lokale duurzaamheidscommunitie (DuurzaamAlmere, DuurzaaminLelystad, DuurzaaminNoordoostpolder of DuurzaamUrk) en maak kans op een leuke goody-bag. Doe mee en win!

Big Jump
Op zaterdag 11 juli en zondag 12 juli vindt voor de zesde keer de Big Jump Flevoland plaats. De Big Jump is een internationaal evenement om iedereen te laten ervaren dat schoon water van levensbelang is. In Almere kan op zondag om 15.00 uur worden gesprongen bij het Almeerderstrand ter hoogte van Poortdak. Ook kan net als de afgelopen jaren op zaterdag om 14.00 uur op Urk gesprongen worden met Caritas Urk (voorheen Stichting Buurtwerk) bij de Ingenieur de Witbrug op Urk. Kijk voor meer informatie op www.nmfflevoland.nl.