Kies voor LED-feestverlichting!

Kies voor LED-feestverlichting!

Kies voor LED-feestverlichting!

 

 

 

 

 

 

‘Kies voor LED-feestverlichting’ luidt de challenge van deze week. LED feestverlichting biedt diverse voordelen ten opzichte van meer traditionele varianten, zoals gloeilampjes of halogeen. Zo zijn ze energiezuinig, vaak waterbestendig en vocht heeft nauwelijks tot geen invloed op de kwaliteit van de lampjes. Daarnaast gaat deze partyverlichting zeer lang mee, ze kunnen namelijk goed tegen een stootje. Kies dit jaar met de feestdagen dus voor led! Ik doe mee, jij ook?  www.ikdoemeejijook.nl

 

LED-feestverlichting, waarom?
Lampen zorgen voor ongeveer 15 procent van het stroomverbruik van een gemiddeld huishouden. Je kunt dus behoorlijk wat geld en energie besparen door te kiezen voor energiezuinige varianten. Samen kiezen we tijdens deze challenge voor LED-feestverlichting! Naast dat LED- verlichting een energiezuinige keuze is, zijn deze lampen ook nog eens zeer duurzaam. De gemiddelde levensduur is namelijk vele malen hogen dan die van de traditionele gloeilampjes. Wist je dat LED-verlichting gemiddeld 35.000 branduren heef? Energie besparen is leuk, ook voor je portemonnee!

Doe mee: www.ikdoemeejijook.nl en ontvang gratis tips & tricks voor energiezuinig verlichten en als gratis cadeau een led-feestslinger.

Ik doe mee, jij ook? 1 jaar challenges voor 1 circulair Flevoland
Natuur en Milieufederatie Flevoland (NMFF) organiseert samen met haar lidorganisaties, overheden, bedrijven en andere organisaties challenges gericht op het verkleinen van de Flevolandse voetafdruk. Wekelijks is er een nieuwe challenge om aan mee te doen. November richt zich op het verlagen van ons lichtverbruik. Aan één challenge meedoen is al een stap in de goede richting. Want daardoor draag je bij aan minder CO2 uitstoot en energieverbruik. Samen creëren we zo één grote challenge: www.ikdoemeejijook.nl

Impact challenge vorige week:
Flevolandse ondernemers namen vorige week enthousiast deel aan de challenge ‘Doe het licht uit! Durf jij je baas aan te spreken? In één week bespaarden zij daarmee 52 kilogram CO2, 96 kWh in één maand en op jaarbasis 1.152 kWh. Dat is 624 kg CO2. Stel je voor dat alle Flevolandse bedrijven dat zouden doen, dan besparen we 18 miljoen kWh en ruim 3,4 miljoen kg CO2. Als alle Flevolandse ondernemers aan de slag gaan met het doven van onnodige verlichting besparen we jaarlijks heel veel energie. En zo verkleinen we samen de Flevolandse voetafdruk.