LED-actie start in Schokkerwal ‘Energie besparen doen we samen’ 

LED-actie start in Schokkerwal ‘Energie besparen doen we samen’ 

 LED-actie start in Schokkerwal ‘Energie besparen doen we samen’ 

 

 

 

 

Vanaf 20 september verschijnt het Energieloket in diverse wijken van Emmeloord om aan woningeigenaren een LED-lamp te geven. De aftrap was maandagmiddag in de wijk Schokkerwal in Emmeloord. Een verheugde bewoner nam de gratis LED-lamp in ontvangst. Energiezuinig verlichten helpt om CO2-uitstoot te verminderen en brengt de energierekening omlaag. Deze actie is onderdeel van de campagne ‘Energie besparen doen we samen’, een project van de gemeente Noordoostpolder en het Energieloket Noordoostpolder. Via diverse acties worden inwoners gestimuleerd om (nog) meer energiebesparende maatregelen in huis te nemen, zodat de CO2-uitstoot vermindert. Wethouder Anjo Simonse: “De goedkoopste energie is de energie die je niet verbruikt”. 

Op weg naar energiezuiniger wonen
Via de campagne ‘Energie besparen doen we samen’ ondersteunt de gemeente Noordoostpolder bewoners op weg naar energiezuiniger wonen. Tot eind 2021 zijn er verschillende activiteiten:

Energieloket Noordoostpolder helpt 
Heeft u een vraag over energiezuiniger wonen? Wij helpen u  graag op weg vanuit het Energieloket Noordoostpolder. Kom langs voor advies bij uw Energieloket Noordoostpolder in de Flevomeer bibliotheek in Emmeloord op maandag van 15:00 tot 17:30 uur of op vrijdag van 9:30 tot 12:30 uur.

Geen tijd voor een bezoekje? Geen probleem. Bel, mail of chat:

Bel 0527-633931, mail: energieloket@nmfflevoland.nl  of chat via www.energieloketflevoland.nl  Meer informatie: www.energieloketflevoland.nl/gemeente/noordoostpolder. Voor nieuws en acties volg ons op Instagram en Facebook.

Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag.
Energieloket Noordoostpolder helpt!