Maak kans op een warmtescan

18 februari 2020

30677150 – saving energy through thermal insulation. house with thermal imaging camera photographed.

Natuur en Milieufederatie Flevoland voert samen met haar Energieloket Flevoland 365 dagen lang een bewustwordingscampagne ‘Ontdek je lekje’ gericht op energiebesparing. Flevolandse woningeigenaren kunnen kans maken op een infrarood warmtescan van de buitenkant van hun woning. Zo kan een woningeigenaar zien waar zijn woning warmte lekt, en waar het nemen van energiemaatregelen wenselijk kan zijn. Via de campagne ‘Ontdek je lekje’ maakt het Energieloket Flevoland zichtbaar dat je met een goed geïsoleerde woning veel energie kan besparen en zo kan bijdragen aan CO2-reductie. Dit vormt de rode draad van de campagne.

Meedoen?
Om kans te maken op een warmtescan kan iedere Flevolandse woningeigenaar zich hier aanmelden. Dit kan door het beantwoorden van de slogan “Mijn woning verdient een warmtescan omdat …. “. Uit de aanmeldingen wordt een selectie gemaakt van de winnende slogans.

Zolang de buitentemperatuur minder dan 10 graden Celsius is kan de warmtescan door het Energieloket Flevoland worden uitgevoerd. In het najaar zal de campagne met de warmtescans worden herhaald.