Maak kans op een weekend rijden in een Tesla!

10 februari 2015

Natuur- en Milieufederatie Flevoland zoekt energieambassadeurs

Heeft u onlangs uw huis gerenoveerd, zonnepanelen laten plaatsen of wilt u uw ervaring met de winkel DuurzaaminLelystad delen? Laat het Natuur- en Milieufederatie Flevoland (NMFF) voor 26 februari weten en maak kans op een weekend  autorijden in een elektrische Tesla Model S!

Woont u in Flevoland en heeft u tussen 1 januari 2014 en nu uw huis energiezuiniger gemaakt of heeft u in deze periode zonnepanelen laten aanleggen en wilt u kans maken op een weekend Tesla rijden? Stuur uw ervaringen met bewijs (bijv. foto’s, nota’s ed. van de renovatie of plaatsing) voor 26 februari naar info@nmfflevoland.nl met als onderwerp ‘energieambassadeur’.

NMFF is eind 2014 gestart met de campagne Energielabel omhoog, rekening omlaag. Door uw woning energiezuiniger te maken bespaart u maandelijks geld en energie. Bovendien neemt uw wooncomfort ook toe!  Heeft u al een energiezuinig huis? Denk dan eens aan de aanschaf van zonnepanelen. Goed voor het milieu en met de huidige lage spaarrente op de bank een erg goede investering.

Heeft u uw huis (nog) niet aangepast, maar heeft u wel een bezoek gebracht aan de winkel DuurzaaminLelystad.nl? Ook u kunt kans maken op een weekend Tesla rijden! Stuur ons voor 26 februari uw ervaring met de winkel via info@nmfflevoland.nl met als onderwerp ‘energieambassadeur’.

Wie weet rijdt u binnenkort een weekend lang rond in een elektrische Tesla!