Maak nu nog kans op gratis warmtescan

Maak nu nog kans op gratis warmtescan

 

 

 

 

De lente is begonnen, maar het weer is nog wispelturig. Met de krachtige wind de afgelopen dagen heeft u wellicht ontdekt dat uw gevel ergens warmte lekt, zoals bij uw kozijnen of uw deuren. Pak uw kans! Met nog een paar koude dagen in het vooruitzicht biedt het Energieloket Flevoland deze lente nog de kans op een gratis warmtescan van de buitengevel van de woning. Snel aanmelden is wenselijk, voordat de temperatuur boven de 10 graden Celsius is.  

Onnodig warmte laten weglekken is een no go!
Veel woningen lekken onnodig warmte, zoals via kieren in gevels of bij ramen.Deze lente bieden wij nog de kans om lekjes in uw gevels te ontdekken, via het maken van een gratis warmtescanOnze energieloket medewerker komt graag langs voor het maken van een warmtescan van de buitenkant van uw woning. We leveren aan de hand van gemaakte foto’s een rapport op. Het Energieloket Flevoland maakt zo zichtbaar dat je met een goed geïsoleerde woning veel energie kan besparen en kan bijdragen aan CO2-reductie. 

Wat is een warmtescan?
Een warmtescan is een infrarood-foto. Deze foto laat warmte verschillen zien met betrekking tot uw woning. De foto van de buitenkant van uw woning laat zien waar warmte weglekt en waar warmteverlies optreedt. Warmteverlies kan optreden bij naden, gaten, kieren, koudebruggen en isolatiegebreken. 

Energieloket Flevoland helpt graag met onafhankelijk advies en tips
De warmtescan-actie is alleen voor particuliere woningeigenaren. Schrijf u hiervoor in via www.energieloketflevoland.nl/warmtescan/  
U kunt ons bereiken via de chat (www.energieloketflevoland.nl), mail (energieloket@nmfflevoland.nl) of telefoon (0320-252004). 
Wilt u op de hoogte blijven van het energienieuws en andere zaken? Meld u zich dan aan voor  de nieuwsbrief of volg het Energieloket Flevoland op Facebook en Twitter. 

Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag.
Energieloket Flevoland helpt!