NMFF draagt bij aan ontwikkeling HOUTroute

NMFF draagt bij aan ontwikkeling HOUTroute

 

 

NMFF draagt bij aan ontwikkeling HOUTroute

Stichting Bultpark Comité Lelystad is bezig met het realiseren van een houtroute om kennis over bomen en struiken te verspreiden. Deze HOUTroute kon aangelegd worden dankzij de toekenning door het NMFF-Fonds. Zo kan het park nog mooier gemaakt worden!

De HOUTroute is een onderdeel van een groter project dat ook gericht is op Bultparkgenieters met een visuele beperking. We werken op dat gebied samen met Bartiméus. Er zijn (door enthousiaste vrijwilligers!) duidelijke gidslijnen aangebracht met een gele signaalkleur en bij iedere boom of struik van de HOUTroute staat een gele infopaal met QR code. De teksten zijn klaar, de codes moeten nog gemaakt en aangebracht worden.
Verder is er een folder beschikbaar waarin de route beknopt beschreven wordt. Op de website van Stichting Bultparkcomité zal uitgebreider aandacht aan de HOUTroute besteed gaan worden. Dankzij de bijdrage van Fonds Verbraaken van NMFFlevoland is het Bultpark Groenproject door de aanleg van de HOUTroute nóg aantrekkelijker geworden!!