Plan Boom in Flevoland

Plan Boom in Flevoland

Plan Boom in Flevoland

Dit jaar is de Natuur en Milieufederatie Flevoland gestart met Plan Boom. We gaan voor de aanplant van 500.000 Flevolandse bomen in tuinen, bermen, plantsoenen, parken, bedrijventerreinen en in het buitengebied. Voor en door burgers. Hiermee verkleinen we onze CO2 uitstoot en wordt onze leefomgeving mooier, groener, frisser en gezonder. We hopen hiermee ook een enorme boost te creëren op het verbeteren van de biodiversiteit. Samen planten we in heel het land 10 miljoen bomen voor een groener, gezonder en mooier Nederland. 

Project Plan Boom

De komende vier jaar planten we met het project Plan Boom 10 miljoen bomen in tuinen, bermen, plantsoenen, parken, bedrijventerreinen en in het buitengebied in heel Nederland. Voor en door burgers. Hiermee verkleinen we onze CO2-uitstoot en wordt onze leefomgeving mooier, groener, frisser en gezonder. Iedereen kan zelf bijdragen en kan in de eigen woonomgeving daarvan de vruchten plukken.

Op 9 november vindt onze tweede achterbanbijeenkomst plaats van Plan Boom. Het plan is om voor iedere inwoner van Flevoland één boom te planten: 500.000 bomen! Wil je zelf meedoen en boompjes planten in eigen tuin? Kijk dan hier. Draag zelf bij aan een groener COneutraal Flevoland!