Prijzenfestival bij Energieloket Flevoland

Prijzenfestival bij Energieloket Flevoland

Energieloket Flevoland helpt u bij het nemen van energiebesparende maatregelen in huis. Deze maand is het elke week Prijzenfestival bij het Energieloket en maakt u kans op het winnen van een energiezuinig apparaat of bouwtechnisch energieadvies! Daardoor verminderen we samen de CO2-uitstoot.

Waarom een energiezuinig apparaat?

Energiezuinige apparaten verbruiken minder energie en dragen bij aan een beter en gezonder milieu. Bovendien bespaart u bij het gebruik van energiezuinige apparaten ook op uw energiekosten en bent u dus voordeliger uit met uw energierekening.

Waarom een bouwtechnisch energieadvies?

Veel woningen lekken onnodig energie, bijvoorbeeld via de ramen. Bij een bouwtechnisch energieadvies komt er een adviseur bij u thuis en kijkt naar de isolatie, verwarming en ventilatie in uw woning. Bovendien kijkt hij naar de apparatuur voor het verwarmen, ventileren en de warmwatervoorziening van uw woning. Op basis van zijn bevindingen stelt hij een rapport op. Daarin staat wat u in uw specifieke geval kunt doen om energie te besparen, hoeveel deze maatregelen kosten en op welke termijn u de investeringen kunt terugverdienen.

Prijsvraag: Schrijf in en win!

Doet u mee met het Prijzenfestival? Dan maakt u kans op een energiezuinig apparaat ter waarde van EUR 750,- of bouwtechnisch energieadvies ter waarde van EUR 600,-

De actie loopt tot uiterlijk eind dit jaar. Elke week is er een weekprijs. Dus wacht niet tot het laatste moment.

Doet u mee? Dan is er altijd prijs, u krijgt namelijk bij deelname een energiezuinig presentje die u kunt afhalen bij het Energieloket.

Ik schrijf me in