Reglement jubileumwedstrijd Energie MakeOver

15 september 2014

Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag

Reglement jubileumwedstrijd ‘Energie MakeOver 2016’

Artikel 1: over de wedstrijd
Natuur en Milieufederatie Flevoland (NMFF) organiseert de wedstrijd ‘Energie MakeOver‘ in het kader van haar 30-jarig jubileum.

Artikel 2: criteria deelname
Zowel winnaars van de eerder gehouden energiequizzen (2015 en 2016) als iedere Flevolander vanaf 18 jaar mag deelnemen.

Deelnemen aan de wedstrijd kan door elke week de opdracht uit te voeren. Iedere weekopdracht dient voor de aangegeven datum en tijd ingestuurd te worden naar energieloket@nmfflevoland.nl

Er wordt maximaal 1 antwoord per deelnemer toegelaten. Vermeld “Wedstrijd Energie MakeOver” als onderwerp in de mail en neem de volgende contactgegevens op in de mail:
– Naam
– Adres
– Woonplaats
– Telefoonnummer
– (geschat) bouwjaar van de woning
– Aangeven of u woningeigenaar bent of als bewoner aanpassingen mag uitvoeren in uw woning

Zonder deze gegevens is uw inzending niet compleet en wordt deze niet in behandeling genomen. Gegevens van de deelnemers worden gebruikt om winnaars te kunnen contacteren.

Artikel 3: voorwaarden inzending foto’s en filmpjes
Bij sommige opdrachten is het nodig om een foto of filmpje in te zenden. Voor inzending van foto’s of filmpjes (vlogs) gelden de volgende criteria:
– Foto’s: maximale grootte 5 MB
– Filmpjes: minimaal 20 seconden, maximaal 1 minuut.

Mogelijkheden voor inzending: bestand per mail of via WeTransfer (https://www.wetransfer.com/), of voor filmpjes via een directe link naar YouTube of vergelijkbare sites.

Artikel 4: prijs per opdracht, punten per opdracht en extra bonuspunten
Deelname aan een opdracht levert 10 punten op, als de inzending voldoet aan de vraag van de opdracht. Er zijn in de wedstrijd 8 opdrachten en 1 grote finale. Elke opdracht duurt 1 week

8 opdrachten:
– De gouden winnaar van een opdracht ontvangt de weekprijs en 5 bonuspunten.
– De zilveren winnaar van de opdracht ontvangt een leuke gadget en 3 bonuspunten.
– De bronzen winnaar van de opdracht ontvangt 1 bonuspunt.

Gouden winnaar van een van de 8 opdrachten:
De gouden winnaar van een opdracht wint naast extra bonuspunten ook de energiemaatregel (verder te noemen ‘product’). Deze energiemaatregel is ter beschikking gesteld door een bedrijf. NMFF is niet verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de prijs en de bijhorende montage of installatie. Het gewonnen product is alleen bedoeld voor Flevolandse woningen en mag niet in een woning worden toegepast buiten de grenzen van de Provincie Flevoland. Het product moet ook binnen 1 jaar kunnen worden afgeleverd aan de winnaar. Gewonnen prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld. De prijzen zijn overdraagbaar aan bewoners van Flevoland die voldoen aan artikel 2.

Kans maken op de finale Energie MakeOver:
De deelnemer die aan alle 9 opdrachten meedoet, maakt kans op het winnen van de Energie MakeOver. Naast punten te verzamelen door deelname aan elke opdracht, zijn bonuspunten te verzamelen door een of meerdere keren te zijn geselecteerd als winnaar van de weekopdracht (als gouden, zilveren of bronzen winnaar) en zo dus extra punten te verdienen. Zie voor meer informatie artikel 8 en 9.

Artikel 5: jurering en jury
Elke week bepaalt de jury de winnaar. De jury bestaat uit:
– Vera Dam, directeur NMFF
– Robert Atkins, coördinator Energieloket Flevoland
– Samantha Raj, communicatiemedewerker.

De jury let op de volgende criteria bij het selecteren van de winnaar:
– Correcte uitvoering opdracht
– Kwaliteit van het ingezonden materiaal (bruikbaarheid)
– Originaliteit
– Inspirerend voor andere woningeigenaren en bewoners.

Artikel 6: medewerkers en bestuur NMFF uitgesloten aan deelname
De medewerkers en het bestuur van Natuur en Milieufederatie Flevoland zijn van deelname aan de wedstrijd uitgesloten.

Artikel 7: looptijd wedstrijd
De wedstrijd start op 16 september en sluit op 18 november 2016.

Artikel 8: selectie deelnemers uit voorrondes en voor de eindstrijd
De winnaars geselecteerd uit de voorrondes krijgen 30 punten als extra bonuspunten. De voorrondes bestonden uit 2 energiequizzen (1 in najaar 2015 en 1 in voorjaar 2016). De voorrondes hebben 25 deelnemers opgeleverd.

Naast de 25 winnaars uit de voorrondes is er nog ruimte voor 5 extra deelnemers voor de slotronde die start op 11 november. Flevolanders die vanaf 16 september aan alle 8 opdrachten meedoen en als hoogste eindigen, mogen deelnemen aan de eindstrijd. De 5 extra deelnemers die worden geselecteerd voor de finale (de slotronde) krijgen 20 extra punten. Op 10 november wordt bekend gemaakt welke 5 Flevolanders dit zijn.

Artikel 9: Grote finale: Energie MakeOver
Vanaf 11 november kan een stem worden uitgebracht op de deelnemer die een ‘like’ verdient. Dit gebeurt via de stemknop op de persoonlijke pagina op de campagnewebsite van NMFF. De deelnemer die de meeste stemmen verzameld ontvangt extra bonuspunten.

De winnaar van de Energie MakeOver ontvangt een pakket aan energiemaatregelen (verder genoemd ‘producten’) die ter beschikking zijn gesteld door diverse bedrijven. NMFF is niet verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de prijzen en de bijhorende montages. De gewonnen producten zijn alleen bedoeld voor Flevolandse woningen en mogen niet in een woning worden toegepast buiten de grenzen van de Provincie Flevoland. De producten moet ook binnen 1 jaar kunnen worden afgeleverd aan de winnaar. Gewonnen prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld. De prijzen zijn overdraagbaar aan bewoners van Flevoland die voldoen aan artikel 2.

Artikel 10: aansprakelijkheid
De deelnemers dragen de volle verantwoordelijkheid voor hun ingeleverde werken, zowel op vlak van het recht op privacy als op vlak van auteursrechten. Foto’s of filmpjes die niet binnen het kader van de wedstrijd passen worden door de NMFF zonder opgaaf van reden niet toegelaten. Ook als blijkt dat er gefraudeerd wordt, zal de betreffende deelnemer zonder opgaaf van reden uit de wedstrijd worden gehaald.

Artikel 11: rechten
De deelnemers verklaren zich akkoord dat NMFF alle ingezonden werken op eigen websites van NMFF, en in alle NMFF-publicaties (flyers, affiches en dergelijke) mag gebruiken. Dit alles zonder commerciële doeleinden, maar onbeperkt in tijd.

Artikel 12: over de wedstrijd
Tegen de beslissing van de NMFF over de winnaars per weekopdracht en de winnaar van de Energie MakeOver is geen verhaal mogelijk en er wordt geen correspondentie over gevoerd.

Artikel 13: algemene bepaling
Door deel te nemen aan deze wedstrijd aanvaarden de deelnemers alle bepalingen van dit reglement.
Lelystad, 15 september 2016

NMFF logo fc