Set the date: 10e Nacht van de Nacht op 25-10

22 januari 2014

Set the date: 10e Nacht van de Nacht op 25 oktober 2014

Ook dit jaar wordt de Nacht van de Nacht weer georganiseerd op de dag dat de wintertijd ingaat en de nacht dus het langst is. Dit jaar is dat op zaterdag 25 oktober 2014. Het belooft een bijzondere editie te worden, want dit jaar wordt de Nacht van de Nacht voor de 10e keer georganiseerd door de Natuur- en Milieufederaties. Noteer de datum dus vast in je agenda!

Wat is uw succesverhaal?

Dit jaar organiseren de Natuur- en Milieufederaties voor de 10e keer de Nacht van de Nacht. In 10 jaar tijd is er veel bereikt. Gemeenten zijn slimmer gaan verlichten, bedrijven hebben de reclameverlichting gedoofd en natuur- en milieuorganisaties maken leden bewust van het belang van een donkere nacht. Tijdens deze jubileumeditie van de Nacht van de Nacht willen we al deze mooie initiatieven uitlichten en in het zonnetje zetten. Wilt u uw succes om Nederland een beetje donkerder te maken met ons en de rest van Nederland delen? Wij horen het graag! Stuur een e-mail met uw verhaal en contactgegevens naar info@nmfflevoland.nl.

Prijsvraag

De uil is al 10 jaar hét symbool van de Nacht van de Nacht. Dit jaar zal de uil een centrale rol gaan spelen in de Nacht van de Nacht campagne. Helaas is onze uil tot op heden nog naamloos. Weet jij een leuke naam voor onze uil? Laat het ons weten en maak kans op dit leuke vilten  uilenkussen. De winnaar wordt uiterlijk 15 maart bekend gemaakt. Doe mee!