Uitnodiging netwerkbijeenkomst voor bedrijven met innovatief product of dienst

2 september 2014

In september staat DuurzaaminLelystad.nl in het teken van Duurzame Gebiedsontwikkeling. Wij nodigen bedrijven met een  innovatief product of dienst uit voor een bijzondere netwerkbijeenkomst over dit thema. Tijdens de bijeenkomst staat de beoogde ontwikkeling van het nieuwe bedrijventerrein ‘Airport Garden City’ centraal (ook wel genoemd OMALA). Het plan voor de ontwikkeling van dit bedrijvenpark kreeg als eerste in Nederland een BREEAM duurzaamheidscertificaat. Met het oog daarop willen we graag bedrijven uit de regio de kans bieden zich te presenteren aan de initiatiefnemers. Ze zijn namelijk op zoek naar ondernemers die de potentie van het gebied herkennen en een bijdrage willen leveren aan de duurzame ontwikkeling daarvan in de komende jaren.

Hebt u een bedrijf met een innovatief product of dienst. Wij hopen dat u in de gelegenheid bent om te komen naar deze bijeenkomst op maandag 29 september van 16.00 tot 18.00 uur in de winkel DuurzaaminLelystad.nl (Stadhuisplein 51, te Lelystad, tegenover het Stadhuis).

U kunt zich aanmelden via k.boerboom@nmfflevoland.nl

Programma:

–       16:15 – 16:45 u. Dennis Meerburg van OMALA  (Ontwikkelingsmaatschappij Airport Lelystad Almere) over de uitdaging voor het nieuwe bedrijventerrein Airport Garden City

–       16:45 – 17:30 u. Ronde waarin aanwezige bedrijven zich presenteren aan OMALA

–       17:30 – 18:00 u. Meet & Greet

Een toelichting op het project Airport Garden City vindt u in de online brochure Waste Less, Choose Well