Uitnodiging startbijeenkomst ‘Zon voor NOP’

10 januari 2017

Gemeente Noordoostpolder wil in 2030 energieneutraal zijn. Daarom start zij een gezamenlijk zonne-energie project. Ondernemers en non-profit instellingen kunnen profiteren van zonnepanelen op hun dak, zónder zelf te hoeven investeren. Zij worden uitgenodigd voor de startbijeenkomst ‘Zon voor NOP’ op donderdagmiddag 19 januari.

Gemeente Noordoostpolder en de Duurzame Energie- en Ontwikkelingsmaatschappij Flevoland (DE-on) hebben dit zonne-energie project samen opgezet. Dit project maakt zonne-energie aantrekkelijk voor dakeigenaren, door hen volledig te ontzorgen. Ook kan men investeren in duurzame energie en hier een goed rendement op behalen. Het project richt zich op (bedrijfs)daken met een oppervlak van 150 m2 of groter, bij voorkeur met een grootverbruik-aansluiting.

De startbijeenkomst vindt plaats op
Datum: donderdag 19 januari
Tijd: 16.00 – 18.00 uur
Locatie: wordt nog bekendgemaakt

Aanmelden bij DE-on
Aanmelden kan door een email te sturen naar info@deonflevoland.nl, onder vermelding van ‘Startbijeenkomst Zon voor NOP’, met daarin uw naam en contactgegevens.

Heeft u wel interesse in het project, maar kunt u niet aanwezig zijn bij de startbijeenkomst? Neem dan contact op met Rik Roskam van DE-on, telefoonnummer: 085 4000 300.