Vacature: Medewerker Communicatie (32 uur p/w)

17 februari 2020

We zijn op zoek naar een nieuwe collega:

Medewerker Communicatie (32 uur p/w)

“die samen successen wil behalen en de kracht van nieuwe media beheerst”

Natuur en Milieufederatie Flevoland is een onafhankelijke Flevolandse belangenorganisatie die zich inzet voor natuur, milieu en duurzaamheid in de provincie samen met haar 62 aangesloten lidorganisaties. We doen dit als een professionele organisatie die geworteld is in de Flevolandse samenleving. Daarbij zijn we betrouwbaar, deskundig en inspirerend. Samen voor een mooi en duurzaam Flevoland, luidt ons motto. Vanwege de groei van onze werkzaamheden zoeken wij een communicatieve duizendpoot.

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor de communicatieve uitingen van onze organisaties, zoals websites, nieuwsbrieven en sociale media (o.a.facebook, twitter en instagram). Je bent een goede tekstschrijver en geeft communicatieve ondersteuning aan onze projecten en campagnes. Hierbij benut je kansen die nieuwe media bieden. Je geeft tevens inspirerend invulling aan de ondersteuning van onze lidorganisaties.

Wie zoeken wij?
Een collega met aantoonbare werkervaring en kennis  van ons werkveld (natuur, klimaat en duurzaamheid). Je beschikt over minimaal 5 jaar werkervaring op het vlak van communicatie. Je beschikt over een uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid en beschikt over een vlotte pen.  Je bent flexibel en bent gewend om projectmatig te werken. Je bent bereid om de handen uit de mouwen te steken en soms ook ’s avonds of in het weekeinde te werken. Je hebt een relevante opleiding op HBO-niveau en affiniteit met Flevoland.

Wat bieden wij?
Een uitdagende zelfstandige baan in een kleine dynamische organisatie. Resultaatgericht werken met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Inschaling salaris 6-7 in de CAO-Welzijn, afhankelijk van opleiding en ervaring, met een maximum bruto-voltijdssalaris van € 3.460,- bruto per maand (op basis van een 36-urige werkweek). De aanstelling is in eerste instantie voor 1 jaar, met mogelijk een verlenging bij gebleken geschiktheid.

Interesse?
Voor nadere informatie over de functie kunt u kontakt opnemen via info@nmfflevoland.nl. Reageren kan tot uiterlijk 6 maart 2020 via info@nmfflevoland.nl of Botter 11-47, 8232 JS  Lelystad.