Van Warmtescan naar beglazing

Van Warmtescan naar beglazing

Van Warmtescan naar beglazing

 

 

 

 

Uit de uitgevoerde warmtescans deze wintervan het Energieloket Flevoland blijkt dat veel woningen  een beglazing ‘boost’ kunnen gebruiken. De medewerkers van het Energieloket hebben door heel Flevoland op verzoek van woningeigenaren een warmtescan uitgevoerd. Een veel voorkomend warmtelekje blijkt de beglazing te zijn.  

Vaak geconstateerde warmtelekjes
Op de foto is duidelijk het warmteverschil te zien tussen enkel glas en HR++ glas. De warmte ontsnapt bij de raam met het glas dat rood is. Dat  raam bevat enkel glas. Bij het raamwerk met HR++ glas zien we dat de warmte goed in de woning blijft. Om het huis comfortabeler te maken is het advies om bij deze woning het enkel glas te gaan vervangen. Voor HR++ glas.  

Gratis adviesgesprek?
Energieloket Flevoland helpt u graag met passend advies voor de juiste beglazing. Kom langs op onze inloopspreekuren volgens de openingstijden www.energieloketflevoland.nl/contact 

Let op! De tijden kunnen per week wijzigen, omdat we met de huidige maatregelen nog niet volledig kunnen draaien.   

U kunt ons bereiken via de chat (www.energieloketflevoland.nl), mail (energieloket@nmfflevoland.nlof telefoon (0320-252004).  

Wilt u op de hoogte blijven van het energienieuws en andere zaken? Meld u zich dan aan op de nieuwsbrief of volg het Energieloket Flevoland op Facebook en Twitter.