Vijf energieklappers

Vijf energieklappers

Vijf energieklappers

 

 

 

 

 

                                                                                         

In de zoektocht naar stappen die leiden tot grote energiebesparing, zet Energieloket Flevoland er vijf op een rij. De vijf energieklappers zijn: plaats 10 zonnepanelen op uw dak, vervang in uw hele huis enkel glas door HR++ glas, schaf een hybride warmtepomp aan, vervang al uw gloei- en halogeenlampen door ledlampen en tot slot laat uw spouwmuren isoleren. Wilt u weten wat deze energiebesparingsmaatregelen voor uw situatie kunnen betekenen? Kom langs bij een van onze spreekuren of neem contact op via www.energieloketflevoland.nl/contact.

Rekening omlaag?
Zijn de vijf energieklappers een te grote stap? Begin dan met energie lekjes op te sporen. In de zoektocht naar energiebesparing en een lagere energierekening stelt het Energieloket Flevoland een gratis energiemeter beschikbaar. Deze meter kunt u twee weken lang lenen. Kom langs bij een van onze loketten of reserveer via www.energieloketflevoland.nl/energiemeter.

Gratis en onafhankelijk advies
Bel (0320-252004), mail (energieloket@nmfflevoland.nl), chat met ons via www.energieloketflevoland.nl of bezoek een van onze lokale inloopspreekuren. Zie voor tijden en locaties: www.energieloketflevoland.nl/contact. Voor actuele acties en activiteiten volg ons op Instagram en Facebook.

Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag.
Energieloket Flevoland helpt!