Werkbijeenkomst Samenwerken in de Bouwketen

9 juni 2015

Graag nodigt Natuur- en Milieufederatie Flevoland ondernemers uit voor een speciale werklunch op maandag 15 juni 2015. Deze bijeenkomst organiseren we samen met onze partner ISOFasttrack en de gemeente Dronten.

Wij zijn op zoek naar koplopers in de bouwsector van de Dronten! Tijdens de werklunch gaan we graag met u op zoek naar kansen voor samenwerking in de bouwketen. Wij denken dat de markt voor particuliere energiebesparende woningrenovaties nog meer kan worden benut. Door het bevorderen van de samenwerking verwachten wij dat er meer omzet uit de markt mogelijk is.

Eerder dit jaar zijn wij in de Noordoostpolder, op Urk en in Lelystad gestart met een aanpak gericht op stimuleren van vraag en aanbod bij energiezuinige renovaties. Deze aanpak werpt nu zijn vruchten af. Wij vertellen u daar graag meer over.

Natuur- en Milieufederatie Flevoland werkt samen met de 6 gemeenten in Flevoland om bewoners te adviseren over energiebesparing en duurzame energie-opwekking. Zo ook voor Dronten. Wij zijn een non-profitorganisatie die samen met partijen op zoek gaat naar kansen en belemmeringen voor opschaling en versnelling.

Het programma:

12.00 uur             Inloop met lunchbuffet

12.30 uur             Opening door Wethouder Ton van Amerongen

12.45 uur             Inleiding door  Vera Dam, directeur Natuur en Milieufederatie Flevoland

13.00 uur             Resultaten tot nu toe. Robert Atkins, Natuur en Milieufederatie Flevoland

13.15 uur             Samenwerken: hoe doe je dat? Oene Venema , ISOFasttrack

13.50 uur             Sluiting

Graag gaan wij op maandag 15 juni 12.00 tot 14.00 uur in de Reest (De Reest 3 in Dronten) met u op zoek om het meeste te halen uit de particuliere renovatiemarkt.  Er zijn geen kosten aan de bijeenkomst verbonden, maar aanmelding  vooraf is noodzakelijk via i.deurman@nmfflevoland.nl. Mocht u nadere informatie wensen of een toelichting ontvangen, dan kunt u hiervoor contact opnemen met ons via 0320-253505 of het eerder genoemde mailadres.