Winnaar Fotowedstrijd ‘Jouw Wildernis’

19 augustus 2014

De afgelopen weken riepen de zes groene organisaties van Flevoland iedereen op om een foto van jouw Flevolandse wildernis te sturen aan MooiFlevoland.nl. Deze oproep leverde  prachtige foto’s op. ‘Heer en meester!’ van Cobie Reuvers kwam als winnaar uit de bus. Zij wordt beloond met een MooiFlevoland wildernispakket.

Heer en Meester - Cobie Reuvers
Heer en Meester – Cobie Reuvers

De opdracht van de fotowedstrijd was jouw ‘wildernis’ in Flevoland op de foto te zetten en deze foto in te sturen. De deelnemers aan de wedstrijd legden Flevolandse plekken, planten en dieren op de gevoelige plaat vast. De jury was van mening dat de foto ‘Heer en meester!’ van Cobie Reuvers de wildernis van Flevoland het beste weergeeft. Het burlende hert op de foto imponeert de vrouwtjes op de vroege avond in Natuurpark Lelystad. Op 3 september zal de winnende foto gepubliceerd worden in de Groene Pagina van de Flevopost. Binnenkort wordt het MooiFlevoland wildernispakketpakket overhandigd aan de winnaar.

In samenwerking met diverse organisaties heeft Natuur- en Milieufederatie Flevoland  de portal MooiFlevoland.nl opgezet. Op deze portal is het aanbod aan leuke groene uitjes en natuurgebieden van diverse aanbieders/ beheerders (met o.a. een uitleg over het gebied en fiets en wandelroutes) inzichtelijk gemaakt. Ook is er een speciale kids pagina met onder meer spreekbeurten en knutsel ideeën.  Daarnaast is er de MooiFlevoland app waarbij ook onderweg dit aanbod kan worden ingezien.

Kijk voor meer informatie op www.mooiflevoland.nl