Winnaar Fotowedstrijd MooiFlevoland.nl Ontdek de Lente

7 juni 2014

Lekker wandelen - Wilfred Grandia
Lekker wandelen – Wilfred Grandia

De afgelopen weken riepen de zes groene organisaties van Flevoland iedereen op om de foto met jouw Flevolandse lentegevoel te sturen aan MooiFlevoland.nl. Deze oproep leverde maar liefst 61 prachtige foto’s op. ‘Lekker wandelen’ van Wilfred Grandia kwam als winnaar uit de bus. Hij werd afgelopen zaterdag beloond met een MooiFlevolandpakket met onder andere een loeppotje, natuurwaaier en het boek Makkelijke Moestuin. 

De opdracht van de fotowedstrijd was een foto in te sturen die het lentegevoel in Flevoland het beste weergeeft. De deelnemers aan de wedstrijd legden Flevolandse plekken, planten,  dieren en situaties op de gevoelige plaat vast. De jury was van mening dat de foto ‘Lekker wandelen’ van Wilfred Grandia het lentegevoel in Flevoland het beste weergeeft. De meisjes op de foto wandelen in het zonnetje door een veld van boterbloemen en madeliefjes. Op 18 juni zal de winnende foto gepubliceerd worden in de Groene Pagina van de Flevopost.

In samenwerking met diverse organisaties heeft Natuur- en Milieufederatie Flevoland  de portal MooiFlevoland.nl opgezet. Op deze portal is het aanbod aan leuke groene uitjes en natuurgebieden van diverse aanbieders/ beheerders (met o.a. een uitleg over het gebied en fiets en wandelroutes) inzichtelijk gemaakt. Ook is er een speciale kids pagina met onder meer: spreekbeurten en knutsel ideeën.  Daarnaast is er de MooiFlevoland app waarbij ook onderweg dit aanbod kan worden ingezien.

Voor meer info zie: www.mooiflevoland.nl