Boer&Buur met Natuur

Boer&Buur met Natuur

In het programma Boer&Buur met Natuur ondersteunt de Natuur en Milieufederatie Flevoland samenwerkingen van boeren en burgers die werken aan oplossingen voor een toekomstbestendige landbouw. We beginnen met twee pilots om te leren en te bouwen aan een beweging die landbouw en natuur combineert en hopen daarna door te groeien! 

Contactpersoon

Profiel Thijs Maartens

Thijs Maartens

Beleidsmedewerker Ruimte

Boer

Sta je op het punt om stappen te zetten op je bedrijf die bijdragen aan de biodiversiteit? Wil je meer natuurinclusief gaan werken? Heb je plannen om samen te werken met burgers in jouw omgeving? Dan kun je vast een steuntje in de rug gebruiken!

Boer&Buur met Natuur helpt om jouw plan concreet te maken of je initiatief verder te laten groeien. We ondersteunen bij het wegnemen van belemmeringen en delen kennis tussen boeren en buren.

Buur

Wil jij verschil maken in de toekomst van gezond voedsel en meer biodiversiteit? Via jouw boodschappentas, je investering en jouw tijd en kennis kan dit.

Heb je een initiatief bij of met een boer in jouw omgeving en kun je ondersteuning gebruiken bij jullie project? Boer&Buur met Natuur verbindt samenwerkingen in Flevoland en deelt kennis tussen deze coalities.

Enthousiast geworden? Klik op de op de knop om meer te leren op de website van Boer&Buur met Natuur.