Brochure circulair (ver)bouwen

Brochure circulair (ver)bouwen

Brochure circulair (ver)bouwen

 

 

 

 

NMFF heeft een brochure circulair en biobased (ver) bouwen ontwikkeld. In de brochure worden de Zeven principes van circulair (ver)bouwen vermeldt met daarbij inspirerende voorbeelden. De brochure bevat een productcatalogus met daarbij het aanbod van circulaire en biobased bouwmaterialen. Dus denk je aan een opknapbeurt? Denk circulair! Er bestaat circulaire verf, circulaire wandbekleding en zelfs circulaire oplossingen voor daken.  

Op het MBO College Lelystad hebben ze de Unit Green opgericht. Dit is een commissie van studenten die zich verdiept in thema’s rondom duurzaamheid. Afgelopen maanden hebben de studenten van de Unit Green onderzocht hoe duurzaam of circulair het gebruik van verschillende materialen en meubelstukken is. Zij hebben hun eigen ruimte duurzaam ingericht!  

“De ruimte in ons college waar eerst het winkeltje van Handel & Ondernemen zat, is omgebouwd tot een plek voor de Studentenraad en Unit Green. Voor de studenten Unit Green was het een uitdaging om dit op een circulaire manier vorm te geven. De komende weken worden de laatste puntjes op de i gezet”. 

In het filmpje vertellen de studenten van Unit Green waar rekening mee gehouden is bij het duurzaam inrichten van de werkomgeving en welke keuzes er gemaakt zijn bij het ontwerp van de nieuwe ruimte. Bekijk het filmpje op: https://www.youtube.com/watch?v=EBEIYzrlff0 

 Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Vraag de gratis brochure circulair (ver)bouwen aan, via 0320-253505 .