Start Energiefiets-actie: Energieloket Zeewolde gaat de wijk in

Start Energiefiets-actie: Energieloket Zeewolde gaat de wijk in

 

 

 

 

Het Energieloket Zeewolde heeft met de Gemeente Zeewolde afspraken gemaakt om inwoners nog beter te informeren over energiezuiniger wonen. De afspraken en de activiteiten met de Energiefiets passen bij het Energie Uitvoeringsprogramma zoals eerder door de raad is vastgesteld. Het Energieloket geeft al gratis advies aan inwoners die naar inloopspreekuren bij de Bibliotheek komen. Nu gaat de adviseur van het Energieloket ook de wijk in op een speciale Energiefiets.

De komende weken zie je de adviseur van het Energieloket op donderdagen op de Energiefiets in de woonwijk. Overal waar een deur opengaat ontvangen woningeigenaren als kennismaking een gratis LED-lamp. Besparen op energiekosten kan laagdrempelig door bijvoorbeeld te kiezen voor LED-verlichting. Wie weet belt het Energieloket ook bij jou aan om je kennis te laten maken met energiezuinig wonen.

Op de website van het Energieloket Zeewolde is te vinden wanneer en waar de Energiefiets de wijk in gaat.

Energieloket Zeewolde : voor gratis en onafhankelijk advies

Bel (0320-252004), mail (energieloket@nmfflevoland.nl of chat met ons via www.energieloketflevoland.nl of bezoek ons inloopspreekuur in Bibliotheek Zeewolde (Kerkstraat 2)  www.energieloketflevoland.nl/contact

Woensdag, zaterdag:
10:00 – 13:00 uur
Vrijdag:
14:00 – 17:00 uur
Donderdag (optioneel)

Voor actuele acties en activiteiten volg ons op Instagram en Facebook.

Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag.
Energieloket Zeewolde helpt!