Bezoek onze duurzaamheidscommunities!

10 januari 2013

Duurzaamheidscommunity Almere
www.DuurzaamAlmere.nl geeft een overzicht van duurzame initiatieven in Almere. Ook een duurzaam initiatief? Zet het op de kaart! Volg DuurzaamAlmere.nl via twitter (@duurzaam036) en Facebook.

Duurzaamalmere

Duurzaamheidscommunity Dronten
www.DuurzaamDronten.nl geeft een overzicht van duurzame initiatieven in Dronten. Ook een duurzaam initiatief? Zet het op de kaart! Volg DuurzaamDronten.nl via twitter (@duurzaamdronten) en Facebook.

 

 

 

 

 

 


Duurzaamheidscommunity Lelystad

Bij het knooppunt www.duurzaaminlelystad.nl vindt u alle initiatieven op het gebied van schoon vervoer, energie, duurzaam ondernemen, eetbaar, duurzaam bouwen en gebiedsontwikkeling in Lelystad. Ook kunt u terecht in de winkel DuurzaaminLelystad (Stadhuisplein 51) voor meer informatie. Heeft u een duurzaam initiatief voor op de kaart, geef het aan ons door.

DuurzaamLelystad

Duurzaamheidscommunity Noordoostpolder
Kijk op www.DuurzaamInNoordoostpolder.nl voor tips en adviezen over duurzaamheid.  De website is hét platform voor duurzame initiatieven in de Noordoostpolder. Bij de lancering van de site hadden zich al meer dan 40 initiatieven  aangemeld. Heeft of ken u een duurzaam initiatief? Zet het op de kaart! De site is niet alleen een handige wegwijzer, ook via facebook en twitter (@duurzaamNOP) zijn dagelijks duurzame tips te vinden.

DuurzaamNOP

Duurzaamheidscommunity Urk
Bij het knooppunt www.duurzaamurk.nl vindt u alle initiatieven op het gebied van duurzaam bouwen, wonen en leven op Urk. Heeft u een duurzaam initiatief? Zet het op de kaart!

URK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaarkalender thema’s
Ieder maand staat er binnen de duurzaamheidscommunity een thema centraal. In deze maand wordt er extra aandacht besteedt aan de volgende onderwerpen:

JanuariEnergie
Februari – Duurzaam ondernemen
Maart – Duurzaam bouwen
April – Eetbaar
Mei – Schoon vervoer
Juni – Circulair/afval
Juli – Water
AugustusMooiFlevoland
September – Duurzame gebiedsontwikkeling
November – Verlichting (met onder andere Nacht van de Nacht)
December – Duurzaam shoppen