Dakisolatie voor een warmer huis

10 februari 2017

Donderdag 9 februari is het dak van de woning van familie Brokken uit Emmeloord geïsoleerd. Hiermee is de tweede stap gezet naar een superzuinige woning. Majken Brokken: ‘Het besef wordt steeds groter. Vorige week zonnepanelen op het dak en vandaag isolatie van het dak. Wij zijn benieuwd naar het eindresultaat!’’

Eind vorig jaar hield Natuur-en Milieufederatie Flevoland een energiewedstrijd ter ere van haar 30-jarige bestaan. Tientallen Flevolanders deden wekenlang mee door allerlei energie-opdrachten uit te voeren.

Na een spannende strijd won de familie Brokken uit de Noordoostpolder de hoofdprijs waardoor haar  woning de komende maanden wordt gerenoveerd van  label F  naar label A.  De Energie MakeOver bestaat onder andere uit zonnepanelen, isolatiepakket, HR++ Glas en een pelletkachel. Pluimers Isolatie uit Rijssen heeft de dakisolatie beschikbaar gesteld en uitgevoerd.

Energieloket Flevoland helpt
Het Energieloket Flevoland  helpt woningeigenaren op weg met energiebesparing en het zelf opwekken van duurzame energie. Het Energieloket Flevoland beantwoordt al uw vragen. Het Energieloket Flevoland is een dienst van Natuur en Milieufederatie Flevoland.

‘Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag’

Lees ook:

Eerste stap naar superzuinige woning gezet: zonnepanelen op het dak