Winnaars opdracht 6 Gericht verlicht: energiezuinige verlichting

2 november 2016

1619-ILL-graphGemiddeld-OKT15Win een Energie MakeOver : Gericht verlicht
Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag

Flevolanders zijn door Natuur- en Milieufederatie Flevoland uitgedaagd om te vloggen over de schoonheid van de nacht of energiezuinige verlichting. Ondanks dat het begrip ‘vloggen’ steeds bekender wordt, bleek het voor deelnemers aan de NMFF-jubileumwedstrijd nog een flinke uitdaging. De meest inspirerende  persoonlijke vlogs zijn beloond met de weekprijs. Familie Brokken uit Emmeloord scoorde hoog bij de jury, met haar inspirerende vlog en ontvangt een led verlichting starterspakket. Ook de vlog van Harry de Boer en Pieter Boekestein uit Lelystad viel goed bij de jury  en ontvangen een douchezandloper van Wouda Installatietechniek

Gouden winnaar: Familie Brokken uit Emmeloord  (+5 bonuspunten)
Een persoonlijke, inspirerende en informatieve vlog over verschillende lampen. Benieuwd? Klik hier om de vlog te bekijken.

Zilveren winnaar Pieter Boekestein uit Lelystad ( + 3 bonuspunten)
In deze vlog wordt u meegenomen in het verhaal van slim besparen: energiezuinige TL-verlichting. Klik hier om de vlog te bekijken.

Bronzen winnaar Harry de Boer uit Lelystad (+1 bonuspunt)
Een inspirerende vlog en een bruikbare tip voor ouderen: het verlichten van de eerste traptrede. Klik hier om de vlog te bekijken. 

Prijs
Led verlichting starterspakket voor de gouden winnaar is beschikbaar gesteld door:

cge-logo-jpeg