Mooi Flevoland

Mooi Flevoland

MooiFlevoland.nl heeft een duidelijke boodschap: Ontdek MooiFlevoland, natuurlijk doen! Met MooiFlevoland.nl brengen we de Flevolandse natuur en natuurbelevingsmogelijkheden in beeld en bieden we een actueel overzicht op één duidelijke plek. MooiFlevoland.nl onderscheidt zich van andere sites, omdat de focus ligt op natuurbeleving. Samen met grote en kleine natuurgroepen, bedrijven, recreatieve organisaties en de provincie tonen we het actuele aanbod op de webportal www.MooiFlevoland.nl . NMFF is initiatiefnemer, beheerder en manager van de portal MooiFlevoland.nl. Door de koepelfunctie van NMFF zijn we goed op de hoogte van de actuele natuurbeleving in Flevoland en beschikken we over een breed netwerk in Flevoland.

Doel:

Een breed publiek laten kennis maken met de rijkdom van de Flevolandse natuur en ze uit te nodigen dit te ontdekken. Onze groene partners en aangesloten lidorganisaties een podium bieden voor promotie van hun natuurbelevingsactiviteiten. Groene recreatieondernemers uitnodigen zich te liëren met het aanbod van MooiFlevoland.nl.

Doelgroepen:

Inwoners van Flevoland, recreanten buiten Flevoland, organisaties die aanbod hebben op vlak van buitensport & vrijetijdssector, instellingen (scholen, buurthuizen, enz.)

Partners:
Organisaties met groene activiteiten en/of terreinbeheerders, leader